Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble lurt til å sende nakenbilder for noen år siden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei for 2/3 år siden gjorde jeg en stor feil, en feil jeg angrer på å aldri kommer til å glemme, i dag innser jeg at feilen jeg har gjort er Veldig ille å kan skape konsekvenser. Altså i jeg sendes naken bilder til en fyren på Skype jeg ikke viste hvem han var på ekte bare at han var litt eldre noe som ikke trenger å stemme. Det som skjede,var at han fikk meg til å like han og så starta han å spør om bilder som gikk alt for lagt, men jeg ble med på det:((((( pga jeg lik han...... I dag tenker jeg til bake på bildene han har å hvor gammel han egentlig kunne vært og om jeg har blitt kjempe lurt.Ja jeg selv va med på det, men sa han sko slette de noe jeg ikke vet om han kan ha gjort. Hva kan jeg gjør for å fikse opp i denne situvasjoen med å vær anonym. For jeg er redd bildene kan bli sped vider i fremtiden. Er det mulig å få sider jeg kan ta dette opp med noen anonymt, å fikse opp i det!!!!? Hilsen en jente som er redd å angrer noe veldig:((

SVAR

Besvart 21.11.2018 16:57:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle