Hopp til hovedinnholdet

Baksnakking/mobbing

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I klassen så er det noen gutter som er litt køddete og erter. Dette tenkte jeg var greit, men så var det en venninne av meg på trinnet som jeg ikke er så mye sammen med til vanlig som spurte meg om det gikk bra med meg, for hun hadde hørt rykter om at disse guttene var slemme med meg. Så sa hun at se hadde sagt «det lukter vondt her, kanskje anonym har bæsja på seg» så tenkte jeg meg om, og de hadde sagt en del ting som ikke er helt ok, men like vell ikke alvorlig. Så jeg dror de lager mange vitser om meg. Det værste er: i så fall er de ikke de eneste. Kan jeg få tips

SVAR

Besvart 23.11.2018 13:51:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle