Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte dickpic til feil person ved et uhell

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg sendte dick pic til feil person med et uhell, fjerna ho på snapchat rett etter hendelsen, er sykt stressa på om ho screena d eller ikke. Jeg vet ingen ting, jeg bare fjerna ho , er redd for at ho skal si d til alle vennen sine, og dermed får mine vite d. Tror du ho screena? PS: Ho e ikke keen på sex ting osv.

Besvart 28.11.2018 15:16
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss!

Alle gjør feil av og til, sånn er det bare.

Nå vet ikke du helt hvordan hun opplevde det å få et dickpic sånn plutselig på mobilen. Noen synes dette er ubehagelig, mens andre tenker ikke så mye over det. 

Uansett kan det være ryddig å si ifra at det var en feil og at du ikke mente å sende til henne. Hun lurer sikkert skikkelig på hva som skjedde.

Så er det samtidig lurt å si it bildet ikke var ment til henne og be henne om å holde dette for seg selv og eventuelt slette bilde dersom hun har screenshottet. 

Selv om det ikke er greit å sende nakenbilde til noen som ikke har bedt om det er det heller ikke greit å screene og dele det videre. Snakk med en voksen du stoler på dersom du ikke klarer rydde i dette alene, det er ingen skam å be om hjelp. Snakk med de hjemme eller helsesøster på din skole. 

Den lureste måten å rydde opp i dette på er altså å si unnskyld og i samme slengen sjekke ut om hun har bildet, og forsikre deg om at hun ikke forteller dette videre.

 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det lov å sende dickpics?

Jente får dickpick

Det er ikke lov å sende bilder av kjønnsorganet ditt til folk som ikke ønsker det. Dette regnes som seksuelt krenkende adferd og kan anmeldes.

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Å dele andres nudes er #ikkegreit

Å dele andres nudes er ulovlig

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit