Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom og ønsker meg flere venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en som har bodd i 4 forskjellige land hele mitt liv på grunn av foreldre sine jobber. Nå er jeg tilbake igjen i Norge og føler jeg har ingen å snakke med. Har flyttet så mange ganger så jeg har ingen ordentlige venner jeg holder kontakten med og har vært uheldig/trøbbel med jente gjenger, har egt ikke noen venner på den nye skolen heller. Jeg kunne snakke med mamma før men føler ikke jeg kan det lenger. Jeg begynner med å bli litt sliten av å gå på skole og har følt det sånn en stund nå at jeg vet ikke forskjellen på om jeg føler meg litt syk eller sliten. Jeg føler meg så alene hele tida og hver gang jeg begynner å tenke hardt på det så begynner jeg bare med å grine og klarer ikke å stoppe. Jeg pleide å snakke med en på den gamle skolen min siden vi hadde en psycholog men føler ikke at det hjalp noe særlig. Er veldig lei av of føle meg sånn her

SVAR

Besvart 10.12.2018 10:56:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle