Hopp til hovedinnholdet

Folk i klassen skal ha det til at jeg liker en gutt, når jeg ikke gjør det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går i 10 klasse det er en gutt i klassen som jeg er på en måte venn med, men hver gang vi snakker så krangler vi på en måte enten så klager han på små ting som jeg gjør mot som for eksempel at jeg ler på han. Men det r broen ganger vi snakker sammen helt vanlig men idet siste så har han sagt at jeg liker han og sånne ting og det gjør jeg over hode ikke. så jeg har prøvd og holde meg unna av ham idet siste også har han prøvde å gi meg klem og sånt idet siste, og så begynte vennene mine å si sånne ting at han liker men jeg Trodde ikke på det fordi han har en kjæreste så jeg vet ikke helt hva jeg burde gjøre fordi folk i klassen begynner å tro at jeg liker han så hva burde jeg gjøre med denne situasjonen?

SVAR

Besvart 14.12.2018 15:06:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle