Hopp til hovedinnholdet

har det ikke noe brajeg vil bare dø. prøver får jeg tilbake med lave res.

Jente
 

Spørsmål

jeg er en jente på 12 år jeg har det ikkenoe brajeg vil egt bare dø. prøver får jeg tilbake med lave resultater. får stadig anmerkninger og går ut av klasserommet i tårer og er deppa hele tiden. jeg sliter med meg selv og vil bare dø håper du svarer meg trenger hjelp!

Besvart 12.12.2018 20:08
 

Svar
Hei

Det høres ikke så bra ut at du vil bare dø. Og slik kan det kjennes når det er mye som ikke går din vei og det er mye som du strever med. Og særlig gjelder det skoleprestasjoner, ut fra det jeg forstår. Om det er det at du ikke forstår oppgavene og det du skal gjøre, er det lærers ( skolens) plikt å kunne legge til rette for deg og hjelpe deg enten i klasserom eller ved å bli tatt ut av klasserommet . I perioder er det slik at vi alle kan streve med oppgaver vi skal utføre og da må vi få hjelp. Om du får anmerkinger for at det ikke er bra nok, må du også få hjelp til å forstå hvordan du kan bli bedre,- og dette er skolens oppgave!

Jeg vil oppfordre deg til i første omgang å snakke med helsesøster og snakke med henne om det du sliter med når det gjelder deg selv, Det er mye lettere å kunne hjelpe når du kan snakke med en person og få noe veiledning og støtte på det som du opplever vanskelig med det samme.

Eller du kan også komme tilbake he med flere konkrete spørsmål. Ønsker deg alt godt og jeg legger også ved noen artikler det ka være nyttig for deg å lese!

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit