Hopp til hovedinnholdet

En gutt tok på pupper, rumpe og kysset meg uten at jeg ville det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for ikke så lenge siden så gikk jeg på et kor. Der var det en 19 år gammel gutt, jeg tror han likte meg. Han skulle hele tiden ta på rompa mi og noen ganger tok han på puppene mine også. De voksene der så det men gjorde ingenting, noen ganger strøyk han hånde over ryggen min og ned på rompa mi. Når jeg prøvde og ta vekk hånda sa han "stopp da det gjør jo ikke noe om jeg stryker deg på rompa" etterhvert begynte han og kysse meg på kinnet hver gang jeg så han, jeg prøvde og si nei men det funka ikke. Hjelp hilsen jente på 13

SVAR

Besvart 18.12.2018 21:44:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle