Hopp til hovedinnholdet

Kan hun ha blitt gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt sex men en jente. Jeg ville ikke sakt det va orntlig sex. Jeg var bare inni henne 2ganger. Jeg har stressa i 3dager nå. Får at hun ikke skal bli gravid. Jeg kjøpte angrepiller til henne dagen etter at vi hadde sex. Og nå er jeg så stressa får at angrepillene ikke skal funke. Får jeg får alltid høre at angrepillene ikke er alltid så sikkere. Og jeg får ikke sovet om kvelden, jeg har vondt i hode, jeg har spyd, er hjemme fra tentamen. Og hun sa hun får mensen om 3dager. Så jeg klarer ikke å ha vondt i hode og spy i 3dager. Og det som får meg til å bli mer skremt er foreldrene min, hva vil de tro om, hun er gravid. Hilsen gutt 15-åring

SVAR

Besvart 19.12.2018 09:43:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Redd for å gjøre ei jente gravid?

Det skal veldig lite sæd til for å gjøre ei jente gravid. Én sædcelle er nok, og det kommer mange tusen ved en utløsning.

 

Les mer
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis hjelp hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre hvis du oppdager at du er gravid. Da er det godt å snakke med noen. Amathea har til alle som trenger det - på telefon, chat eller e-post.

 

Les mer
account_circle