Hopp til hovedinnholdet

Far har sinneproblemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en veldig vanskelig pappa. Han er ikek en så god mann. Jeg synes han er skummel når han er sint. Han fornedret seg bare litt i en liten stund men nå er det pån igjen. Tror han har ADHD og sinneproblemer og mye andre problemer. For å være ærlig så synes jeg at han ikke fortjener noe i denne verden. Jeg ser for meg at jeg vil han skal lide og ha det vondt pga all smerten han har påført meg og min familie. Han kan fort bli sint for ingenting. Jeg har autisemspektervansker og om jeg ikke forstår noe har han blitt sint. Han forstår ikke følelser og har de heller ikke!!! Han forstår ikke mennesker og at andre faktisk er anneledes enn han. Om jeg tar ting opp blir han sur. Han styrer seg ikke. Dette kan gå utover familiestemminga. Mamma og blir lei seg og rørt av dette. Vil hun skal ha det bra. Egentlig har jeg tenkt at en pause eller noe kunne vært bra. Kan jeg snakke med helsesøstra om dette?? Vil ikke blande inn barnevern osv....Han trenger hjelp til å forså verden!!! Syns jeg

SVAR

Besvart 03.01.2019 17:33:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle