Hopp til hovedinnholdet

Det er et rykte om at jeg har hatt sex med en gutt som jeg aldri ALDRI vil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er et rykte om at jeg har hatt sex med en gutt som jeg aldri ALDRI vil ha sex med, og som jeg aldri har hatt det med. Jeg spurte han om det og han sa han nekta for ryktet men alle forteller meg at han sier det er sant selv. Jeg har fjerna han overalt men vennene hans fortsetter å spre det og det er IKKE GREIT. Folk tror på det og han er den siste personen jeg hadde likt i hele verden. Jeg er i tillegg forelsket i en annen gutt og jeg vil ikke at han skal høre dette ryktet. Hva i alle dager skal jeg gjøre? Jeg har forsikra mange om at det er usant og de som sprer det vet også at det ikke stemmer. Problemet er alle de andre 300 personene i mitt kull som tror på det og baksnakker meg. Jeg vil gråte og grave meg ned. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 13.01.2019 12:25:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
account_circle