Hopp til hovedinnholdet

Jeg har brukt agurk som dildo og er redd for å bli gravid

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 15 år, jeg er redd for å bli gravid fordi jeg har brukt Agurk som dildo og jeg er redd for at det skal være farlig og jeg har ikke hatt sex med noen og jeg føler at jeg har smerter i magen, vondt i vaginaen og er stressa. Jeg tør ikke å si det til noen og jeg er bare redd.

Besvart 13.01.2019 10:29
 

Svar
Hei!

Du trenger ikke å bekymre deg for at du skal være gravid. Det er ingen mulighet for å bli gravid, viss du ikke har hatt sex med en gutt.

Det at du har smerter i vagina, kan skyldes at du har onanert med agurk. Det kan ha oppstått sårhet og rifter i slimhinnen, men det er ikke farlig og vil mest sannsynlig gå over av seg selv.

Å onanere er sunt og bra for kroppen på alle måter.

Det er også helt greit å bruke agurk som dildo. En agurk kan imidlertid være litt stor og ru i overflaten og kan gi irritasjon av slimhinnen i vagina.

Jeg vil råde deg til å bruke en kondom utenpå agurken. Da vil den gli bedre og du vet at den er helt ren. Begynn forsiktig til du kjenner deg kåt og våt i skjeden. Da vil skjeden slappe av og det oppstår ikke så lett sårhet og rifter i  slimhinnen. Å bruke en litt mindre agurk, kan også være lurt. Du kan også bruke glidekrem for å skåne vaginaslimhinnen.

Det er vanskelig å si om de smertene du har i magen har noen sammenheng med at du har brukt agurk som dildo. Magesmerter kan skyldes flere årsaker. Kan det være at du snart får mensen, og at det er menssmerter?

Dersom ikke magesmertene gir seg, vil jeg råde deg til å snakke med foreldrene dine.

Du skal heller ikke være redd for å snakke med helsesykepleier (helsesøster) på skolen. Hun er vant til å snakke med ungdommer om onanering, og hun kan hjelpe deg og gi deg gode råd.

Husk det er helt normalt å onanere og det anbefales å gjøre det, for å bli godt kjent med kroppen sin.

Jeg legger også ved en artikkel som jeg anbefaler deg å lese.

Håper svaret mitt var til hjelp for deg.

Lykke til!

 

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit