Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg brukt fordi han slo opp rett etter at vi hadde sex...

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. For litt over to måneder siden gjorde kjæresten slutt med meg. Jeg ble veldig glad i han og var sinnsykt lykkelig da vi var sammen. Vi møttes bare et par ganger. Da kysset vi en del og koste og onanerte hverandre. Han maste veldig mye og forklarte at sex ikke var noe spesielt å jeg skulle ikke være redd. (Han var 16 på denne tiden, jeg var 14.) Første gangen klarte jeg heldigvis å si nei. Men maset fortsatte da vi møttes neste gang. Så jeg sa ja, (fordi han maste og fordi jeg hadde litt lyst,) og vi «prøvde» å ha sex. Jeg lurer litt på om jeg fortsatt er jomfru hvis bare penishodet var inne i skjeden? Er det greit at han maste? Angrer. To uker etter dette slår han opp med meg. Han forklarer at vi er for forskjellig og derfor slår han opp. Jeg føler meg brukt fordi han slo opp rett etter vi hadde sex. Han har nå gått videre og fått ny kjæreste mens jeg kommer meg ikke over han. Jeg er sinnsykt lei meg og tenker på han hver dag. Jeg savner han sykt. Hva skal jeg gjøre? Jente 15

Besvart 10.01.2019 16:52
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg. Min ide er at du snakker med helsesøster om dette. Da kan du ta opp eventuelle spørsmål når det gjelder sex fysisk, men også snakke om de psykiske følelsene. 

Det er viktig og bra at du tar problemet med alvor. Fortsett med dette! Under legger jeg ved noen artikler som inneholder mer informasjon. Jeg ville tatt en kikk på disse også :) Håper det blir bedre for deg med tiden. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Myten om jomfruhinna

Truse (colourbox.com)

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit