Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg brukt fordi han slo opp rett etter at vi hadde sex...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For litt over to måneder siden gjorde kjæresten slutt med meg. Jeg ble veldig glad i han og var sinnsykt lykkelig da vi var sammen. Vi møttes bare et par ganger. Da kysset vi en del og koste og onanerte hverandre. Han maste veldig mye og forklarte at sex ikke var noe spesielt å jeg skulle ikke være redd. (Han var 16 på denne tiden, jeg var 14.) Første gangen klarte jeg heldigvis å si nei. Men maset fortsatte da vi møttes neste gang. Så jeg sa ja, (fordi han maste og fordi jeg hadde litt lyst,) og vi «prøvde» å ha sex. Jeg lurer litt på om jeg fortsatt er jomfru hvis bare penishodet var inne i skjeden? Er det greit at han maste? Angrer. To uker etter dette slår han opp med meg. Han forklarer at vi er for forskjellig og derfor slår han opp. Jeg føler meg brukt fordi han slo opp rett etter vi hadde sex. Han har nå gått videre og fått ny kjæreste mens jeg kommer meg ikke over han. Jeg er sinnsykt lei meg og tenker på han hver dag. Jeg savner han sykt. Hva skal jeg gjøre? Jente 15

SVAR

Besvart 10.01.2019 16:52:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
account_circle