Hopp til hovedinnholdet

Takler ikke alt på en gang, vil ikke få hjelp - vil bare glemme alt :(

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg Har 2 jobber, prøver mitt beste med å bli ferdig med skolen (VGs) å spare opp penger, jeg sliter med bulimi, ptsd, depresjon, søvnproblemer, selvmordstanker (daglig) og selvskader. Har gått på 5 forskjellige skoler, flytta sykt mange ganger, Søskenen min tok selvmord, morfar døde, har ikke sett slekta mi på flere år, føler meg ensom, Er masse krangling hjemme hele tiden, faren min vil ikke se meg eller snakke til meg engang og moren min hater meg og jeg hater henne. Uansett hva jeg gjør er det aldri bra nok, jeg hater livet mitt, føler meg stressa og overvelmet med alt som skjer hele tiden. Vet ikke hvem jeg er lenger, føler meg bare rar, er blitt som en fremmed for meg selv...hvordan skal jeg takle så mye på en gang? (Værså snill å gi meg et annet svar enn at jeg bør snakke med noen, det er ingen som skjønner hvordan det er å leve med alt dette uansett, så føler bare ikke for det, vil bare glemme alt som har skjedd å late som ingenting..:/

SVAR

Besvart 19.01.2019 18:39:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle