Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min tar ikke alltid et nei for et nei!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et problem. Har vært sammen med kjæresten min i et halvt år, og han er ett år eldre enn meg. Han er verdens snilleste, og jeg elsker han! Men noen ganger blir jeg utrolig lei meg... Vi har et aktivt sexliv. Noen ganger føler jeg ikke for å ha sex, kan ikke forklare hvorfor men er bare ikke i humør. Da maser han ganske mye og klager, etterfulgt av «Du vet jeg bare tuller». Men det føles ikke ut som tull når han maser, tar på meg og sier «kom igjen daaa, ååå». En annen gang begynte vi å rote litt men sa jeg ikke ville ha sex, han bare snudde meg og penetrere meg. Ble helt sjokka og sa nei, men sa ikke nei på en sånn veldig bestemt måte. Men han stoppa etterhvert og ble veldig lei seg, han sa han trodde jeg tulla når jeg sa nei. Videre har jeg sagt at jeg ikke er komfortabel med å sende nakenbilder, likevel spør han. Føler liksom ikke han tar nei for et nei, og det gkør at jeg får mindre og mindre lyst til å ha sex med han... Men når vi ikke er i senga er han best!

SVAR

Besvart 27.01.2019 16:46:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
account_circle