Hopp til hovedinnholdet

Hvor går grensene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år.Jeg sitter ved siden av en guten i klassen. Som jeg liker.Og en gang når vi hadde time så begynte vi å holde i hender.Også begynte han å stryke meg på låret.Han tokk handen lengere opp på låret mitt,og tilslutt så tokk han meg på fitta.Han begynte da å fingre meg (men med boksa på).Jeg var sjokkert.Så jeg lot han fortsette.Etterpå ble jeg kåt og tokk bort handen hans.Da sendte han en lapp hvor det stod "er du sur? Sorry".Jeg sa til han at jeg ikke er sur og at det gikk bra.Etterpå den timen mistet jeg vannflasken min under bordet.Når jeg gikk under bordet for å ta den så følte jeg en hand på rompa mi.Da tokk jeg handa hans bort og sa."Jeg vil ikke at noen skal se oss."Da ignorerte jeg han resten at skoledagen.Når jeg kom hjem sendte han meg en snap hvor han spurte om det går bra med meg.Og beklagde for det som om hadde skjedd.Jeg vet at det ikke var trakassering.Men problemet mitt er at jeg ikke vet hvor grensene mine går. Jeg vet ikke hva som føles riktig.

SVAR

Besvart 28.01.2019 14:50:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle