Hopp til hovedinnholdet

De siste månedene så har jeg ikke hatt det så greit.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. De siste månene så har jeg ikke hatt det så greit. Jeg har følt meg veldig ensom og alene selv om jeg har noen rundt meg. Mange ganger jeg lei meg uten å vite hvorfor. Jeg hadde folk i klassen jeg var med hele tiden før, men nå etter jeg har hatt det sånn her så føler jeg jeg har skjøvet dem litt vekk. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og har prøvd å fortelle det til mamma, men tror ikke hun forstår. Jeg har også prøvd å få kontakt med en helsesøster på skolen, men tror hun har det så travelt at hun glemmer meg litt. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 03.02.2019 18:35:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle