Hopp til hovedinnholdet

Har vært svimmel og syk i ca. fem måneder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg gjør brå bevegelser eller når jeg går blir jeg svimmel, når jeg prøver å gå virker det som om jeg skal falle å ikke greier å holde meg oppreist. Jeg føler meg litt som, sånn som en full person ser ut når han går. Rommet jeg er i går ikke rundt eller noen ting, jeg liksom bare mister balansen når jeg går. Jeg har også veldig vondt i hodet og «feberen» min går opp og ned hele tiden plutselig er jeg på 38° og etter ti minutter kan jeg være nede på 36˚. Det har vært sånn i ca fem måneder men har vært ekstra ille den siste måneden. Hva skal jeg gjøre? jeg går siste året på ungdomsskolen og må være hjemme hele tiden og får derfor ikke fulgt med på skolen eller gjort noe særlig skolearbeid. Hilsen ei jente som bare vil få fulgt bedre med på skolen og få bedre karakterer sånn at jeg kommer inn på den linjen jeg vil gå på videregående.

SVAR

Besvart 10.02.2019 00:44:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle