Hopp til hovedinnholdet

Er det greit at pappa slår meg på rumpa?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, på lørdag slo pappa meg på rumpa. Han har bare gjort det en gang, men før gjorde han det ofte. Samme kveld kom han bort til meg og sa jeg var søt, da hadde han bare på underbukse! Er det greit at pappa slo meg på rumpa, og kalte meg søt mens han sto i underbukse? Jeg er redd han skal voldta meg!

Besvart 04.02.2019 16:42
 

Svar
Hei

Du skriver til oss og forteller at din far har slått deg på rumpa og som jeg kan se, opplever du dette veldig ubehagelig. Det er forståelig. Jeg tenker det ikke er bra at din far oppfører seg på en måte som igjen får deg til å føle deg krenket. Jeg tenker det er viktig at din far får høre hvordan du har det når han oppfører seg som du forteller her. Kan du snakke med ham om det? Dersom det er vanskelig, kan du få hjelp av noen andre voksne , kanskje din mor til å snakke sammen med pappaen din? Tenker det aller beste vil være at dere snakker om hvordan man ønsker å ha det hjemme hos dere, som igjen fører til at du kan følge deg trygg hjemme.   


Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit