Hopp til hovedinnholdet

Stefaren min tok meg på brystet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Bør jeg gjøre noe første gang det skjer eller kan jeg vente å se om det jentar seg? Hva er lurest vis jeg ikke tårer si det til mora mi? Eks: stefaren min tok meg på brystet når jeg satt i bilen med mine to lillesøsken... Vet ikke hvorfor....vi snakka først så sa han at han gledet meg til å spille kort med meg når jeg kom på besøk....så tok han meg på det ene brystet å sa da ses vi og rista litt eller befølte det litt

SVAR

Besvart 06.02.2019 18:26:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
account_circle