Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg brukt, hva bør jeg gjøre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt en kjæreste på 2 år. Vi slo opp ca. 3 måneder siden men vi har noen ganger kontakt. Greia er at han sier at han ikke klarer å bli kåt på andre jenter enn meg, han får muligheter men likevel klarer ikke, er det mulig at han forteller sannheten? Han har mange selvmordstanker, og sier at runking hjelper ham glemme, men han sier også at han klarer ikke å runke uten å få sår når han ikke runker til noe, derfor så forventer han ofte at jeg "hjelper" han ved å sende ham nakenbilde og/eller video. Har tatt opp det å se porno, og han det er der han sier at han ikke blir kåt på andre enn meg så det funker ikke. Jeg føler på noen måter at han manipulerer meg til å sende ham bilder, men jeg vet også at han ikke ville gjort det og han har bevist meg at han elsker meg, fordi vi bor flere timer unna så kommer han hit bare for å se meg. Hva burde jeg egentlig gjøre? Jeg føler meg brukt, men jeg vet at han elsker meg pga andre ting. Han forstår ikke at det er respektløst å mase.

SVAR

Besvart 11.02.2019 10:44:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle