Hopp til hovedinnholdet

Utrygg hjemme. Foreldre som er uenige om fordeling av hus

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bor med moren min i et år nå. Mamma og pappa eier huset sammen. Pappa vil selge huset og kaste oss utenfor. Og mamma har ikke noe sted å dra til. Jeg føler meg ikke trygg. Jeg føler jeg skal miste de grunnleggende behovene mine, et tak over hodet. Hva kan jeg gjøre. Jeg vil ikke at huset vår skal selges. Det vil heller ikke mamma. Men det er ingenting som roer faren min, og ingen tør å snakke til han. Jeg vet ikke akkurat hvem jeg skal be om hjelp. Er ikke sikker på om barnevernet kan hjelpe meg. Pappa trenger å bli settet på plass, men hvem kan hjelpe meg med det?

SVAR

Besvart 09.02.2019 13:25:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle