Hopp til hovedinnholdet

Er man syk/gal når man tenker på hva andre tenker om meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Gutt 20 og lurer på er man syk \ gal når man tenker hva andre tenker om meg. Føler at det stemmer. Det ande tenker. Har klart å avsløre noen da hva de har tenkt. Og det har vist seg å stemme er jeg smart \ synsk eller gal. Har ikke gått ut ut på byen før pgr at jeg tenker at mine foreldre \ familie og venner vil tenke skal han lille mannen der ut er 160 cm. Okei skal han drikke. Så når jeg går ut så føler jeg vil bli ledd av og mobbet liker du ikke øl liker du ikke det. Er du handikappet . Si er de til meg og ler og begynner å snakke dritt så ler folk ofte av meg og sprer rykter som jeg føler . Så tørr jo ikke å gå ut får at folk skal si e det deg og så kommer det en gjeng bort bar for å være falske hyggelige og smile og le. Har ingen venner tørr ikke å invitere noen andre online venner som jeg spiller med før de inviterte meg mye før og jeg inviterte de og . Nå tenker jeg gidder ikke å invitere de mer for de og vil bare si e de deg og le og være flask hyggelig.

SVAR

Besvart 15.02.2019 11:17:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle