Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes puberteten går sakte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15 år og snart 16 om ca 3 månder. Jeg har ikke fått noe hår under armene og ikke et eneste hår på ansikte, null skjegg, jeg har kun hår på private stedet mitt og fikk det når jeg var 13 år. Idag så blir jeg ofte plaget litt av andre p.g.a at jeg har null hår på ansiktet mitt eller under armene mine. Jeg har heller ikke mørk stemme, og det er det som gjør meg mest flaut spesielt når jeg snakker med jenter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hver gang jeg sover så tenker jeg «dette er alderen min, kanskje når jeg våkner imorgen, har jeg mørkere stemme enn det jeg egentelig har». Jeg vet ikke hva jeg må gjøre for å få mørktemme!! Kan dere hver så snill å gi meg noen bra tips på at jeg får mørk stemme og litt sjegg?

SVAR

Besvart 15.02.2019 11:51:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle