Hopp til hovedinnholdet

Det deles endel bilder og videoer på skolen, skal jeg si ifra?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På min skole er det mange som tøffer seg, og ser på de som sier ifra som "snichers". Så det er vanskelig å si noe uten å være redd for a bli kalt for en tyster, jeg vet mange ting som jeg burde anmelde eller bare si ifra om. Men jeg bare tørr ikke, jeg vet om to på skolen min som har sendt nudes og kanskje hundre som har fått. På mitt trinn vet jeg om en jente som fikk en to nudes og en video av en som runket og hun ville ikke ha det. Og så filmet veninnen hennes videoen og screenet bildet, og nå ligger bildet ute på nettet. Hjelp meg, skal jeg si ifra eller??

SVAR

Besvart 13.02.2019 21:01:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle