Hopp til hovedinnholdet

Hvordan slette film som er lagt ut på instagram

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Meg og 2 andre venner filmet inn en video der vi dansa og virka på rompa. Jeg overdrev for jeg viste bare at vi bare kunne se den og slette den etterpå. Senere den dagen spør hun ene om hun kan legge den ut på Instagram. Jeg skriver tydelig «Ikke legg ut den videoen plisssss!!!!» Dagen etterpå da jeg kommer på skolen finner jeg ut at den videoen er lagt ut og at mange hadde lagret denne videoen. Jeg begynte og grine for jeg var både sint, irritert, trist og frustrert. Jeg har ikke sagt noe til mamma for hun er i Hellas. Pappa føler jeg ikke jeg kan snakke med. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.02.2019 23:00:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle