Hopp til hovedinnholdet

Det er spredt en video av mine private deler. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 15 år gammel hente som nylig fant ut at det går videoer rundt av mine private deler. Jeg vet ikke hvem eller når jeg har sendt dette. Jeg er ofte full så kan ha noe med det å gjøre. Mange på skolen vet om videoen og eg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har veldig lyst til å snakke med skolen om dette, men jeg kommer aldri til å gjøre det når foreldre får vite alt.... Hadde aldri klart å sagt det til foreldrene mine. går det i såfall Ann å si det til skolen uten at foreldre får vite det? Jeg har altså null peiling på kem som har spredt dette til mange. Alt jeg vet er at det er veldig ubehagligt for meg at alle har sett mine private deler. Hilsen en fortvilet jente

SVAR

Besvart 20.02.2019 18:25:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle