Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt nudes til vennene til en jeg liker. Trenger tips!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på noe! Jeg har holdt på med enn gutt egt Ganske lenge. Men han har vært veldig fram og tilbake, og liksom vi har hatt våre situasjoner! Og han har sakt og gjort dumme ting til meg og jeg har gjort det samme tilbake! Men han har vært værst! Denne gutten valgte jeg i sommer å sende nudes til! Og det vet jeg er så utrolig dumt! Men det føltes riktig der og da! Og tror kanskje jeg aldri har vært eller/er... blitt så forelska i en gutt som han! Men nå i det siste har jeg falt veldig ut og har klart å sende nudes til flere på hans trinn. Som også er noen av vennene hans! Greia er det at jeg var med en venninne også gjorde vi begge to det sammen! Og jeg anger! Siden nå vil han aldri sikkert ha noe med meg å gjøre igjen! Og jeg vet dette er dumt! Dette handler jo om respekt for seg selv og sin egen kropp! Og jeg veit det, men trenger noen råd og tips til hvordan dette kan endre seg! Det skal sies at disse guttene er ganske sånn badboys og gjør mye Dumt! men hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.02.2019 18:45:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
account_circle