Hopp til hovedinnholdet

Jeg har masse problmer og foreldre som slår meg. Føler meg deprimert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har masse problemer. Jeg stoler på ingen. Mine foreldre respekterer ikke meg og slår meg vis jeg gjør noe. Fra de minste ulemper til det største fiasko. Jeg har tenkt på selvmord. Jeg har det ikke bra og stresse hele tiden. Jeg er deprimert. Jeg er redd for å gå hjem. Jeg er redd og stoler på ingen. Jeg har snakket foreldre om hva jeg føler og med lærere men alle bare svarer "det går sikkert greit med deg", men det går ikke greit med meg. Jeg er psykisk og fysisk skadet. Hva skal jeg gjøre nå for å stoppe dette problemet med depresjon, stress, redd og om å stole på folk?

SVAR

Besvart 25.02.2019 20:42:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle