Hopp til hovedinnholdet

En god venninne av meg har fortalt mange hemmeligheter om meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år. Jeg gikk i samme klasse som venninnen min, vi var veldig gode venner. Men så flyttet hun til en annen Skole, og hun forandret seg HELT! Hun ble veldig frekk og ville være som de andre på den skolen hun flyttet til. Hun begynte å fortelle personlige ting jeg hadde sagt til henne til dem. Jeg begynte å motta telefoner fra ukjent nummer å de sa at de var noen som hadde mobbet meg fra en annen skole jeg gikk på, å jeg hadde ikke sagt det til noen andre enn henne så jeg visste at det var de nye vennene hennes. Jeg ble veldig lei meg å sa til dem at de var dumme og slemme å da ble de veldig sur. Nå hater alle på den skolen meg å jeg skal begynne i samme klasse som dem på ungdomsskolen. Hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 07.03.2019 19:28:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle