Hopp til hovedinnholdet

Ga prisliste til en gutt. Angrer. Er jeg hore?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei<3 Jeg har gjort noe jeg angrer på. Jeg og vennen min var sammen så spurte vi en gutt om han ville møtes fordi han pleier å mase på vennen min om det. Sist så sa han at han ville betale henne for å kysse så vi tenkte hvorfor ikke gjøre det, fordi vi ville ha penger til å kjøpe kjeks på kiwi. Vi skrev en liste til han hvor mye det kosten og det vi skrev var helt sykt vi skrev at det høyeste var 1000 kr. Noe som jeg angrer noe helt sykt på fordi jeg er jo egt ikke en som gjør sånt. Han sa at han kunne betalte 50 kr fordi det var det eneste han hadde, men så tenkte vi vi skriver en liste til hvor han kan betale 10 kr ekstra for å ta på rumpen elr puppene. Det ville han, så da ble det 60 kr da. Vi sa at han kunne kysse med henne i 3 min. Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg tenkte på når jeg gjorde dette. Jeg kommer fra en så ordentlig familie og angrer helt sykt. Er jeg hore nå?

SVAR

Besvart 05.03.2019 15:36:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle