Hopp til hovedinnholdet

Operert for blindtarmbetennelse i september, smerter ved avføring nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I november ble jeg operert for akutt blindtarmbetennelse, og ca siden januar har jeg hatt problemer med avføringen. For 2mnd siden ca fikk jeg helt ubeskrivelig vondt i magen når jeg måtte avføre. Avføringen var løs men litt fast, og var litt slim i avføringen. Andre ganger kan jeg få samme avføring men ikke noe vondt i magen. Når jeg først får magesmerter kjenner jeg ikke noe som helst før jeg da må avføre er da smertene kommer.. Hva kan dette være? Føler jeg avfører veldig sjeldent, kanskje 1-3 ganger i uka... Er kunn noen gå ganger jeg har vanlig avføring uten smerter i magen.. Tar også lang tid før all avføringen kommer ut og er ikke veldig løs å ikke hard men mitt i mellom.. Hender også at jeg begynner og fryse veldig men samtidig bli kjempevarm.. Hilsen bekymret jente...

SVAR

Besvart 13.03.2019 10:12:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle