Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å utforske seksualitet med sin fetter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. 1. Er det greit at jeg og fetten min som er 13 spiller nødt eller sannhet og den er på det børste så vi må foreksempel kysse i 2 min og fek at en på ta av alle klæra og får lov og ta dem på etter tre runder og er det lov å ha med en hente som er 14 år. 2. Er det lov og gå rundt i huse naken og sove smmen med kj min nakene sammen og at vi kan gjøre alt mulig inne nakene og henne er 14år. 3. Er det lov at jeg og fetten min so. Jeg snakka om i sta utforsker hværandre.

SVAR

Besvart 09.03.2019 13:06:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
account_circle