Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år! Jeg har holdt så masse for meg selv og begynner å bli lei.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 15 år og har alt for masse holdt for meg selv. Jeg kan ikke si min menig i noe uten at jeg får kjeft fra lærerne eller foreldrene mine. Når jeg prøver å si noe jeg har problemer med til vennene mine så tar dem meg ikke seriøst og enten ler eller ignorerer det jeg sier. Jeg holder ting for meg selv fordi jeg er redd for at vist jeg sier det til folk så har jeg sagt noe feil og får kjeft for det. Pappa kommenterer på alt jeg gjør, alt fra lekser til skole til hva jeg gjør hjemme. Han fant ut at jeg ikke fikk godkjent for en innlevering og han kjeftet på meg før han hadde lest ferdig meldinga fra læreren min der det stod at jeg fikk lov te å gjøre den på nytt. Jeg har hatt problemer med dette før og da endte det opp med at jeg holdt på med selvskading, men en av venninne mine fant ut av det og hjalp meg. Jeg får ofte sammenbrudd når jeg har for masse holdt for meg selv og jeg begynner å bli lei av jeg ikke kan snakke med nokken om dette. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 18.03.2019 21:15:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle