Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg så sliten, hva kan jeg gjøre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som lurer på noen ting...For to år til bake begynte kroppen min å bli mer sliten og pussig. Jeg hadde ikke kontroll over kroppen min. Samtidlig ble jeg svimmel når jeg hadde gym. Kroppen min skalv og jeg ble kvalm. Jeg følte at jeg måtte sette meg ned eller så har jeg kommet til og falle. Jeg får også en trang til å gråte, jeg har lyst til å bare løpe ut av hallen. Dette skjer når gymtimene ikke har startet enda. Jeg får tung pust og sjelver. Dette skjer også den dag i dag. Hva kan dette være? Kroppen min er alltid sliten etter skole dagene og det føles ut som om jeg faller ned i et stort svart hull. Jeg er redd for at kroppen min ikke klarer og stå opp for meg lengere. Jeg er ofte så sliten at jeg har lyst til og gåte når jeg kommer hjem. Hva er det med meg og hva kan jeg gjøre for at det skal bli bedre? Takk.

SVAR

Besvart 16.03.2019 12:14:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle