Hopp til hovedinnholdet

Ble skjenket full,hadde sex med gutt som videofilmet meg naken hva gjør jeg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som var på en fest med en del eldre folk. Jeg ble skjenket av noen eldre gutter (rundt 17/18 år). Etter et par shots så ble alt helt blurry. Det eneste jeg husker er at jeg hadde sex med en av guttene på festen. Noen dager senere ble jeg kontaktet av kompisen til han jeg hadde sex med. Han sa at han jeg hadde sex med hadde tatt videoer av meg der jeg var naken. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg trenger hjelp til hva jeg kan gjøre. Jeg er redd for at de skal bli spredt. Jeg vurderer å enden kontakte han, eller anmelde han.

SVAR

Besvart 21.03.2019 22:49:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle