Hopp til hovedinnholdet

Usikkert med opphold og økonomi ? Mye fravær vil ikke gå 2 på nytt. Hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går på andre klassen og har mye fravær og over 15 i to fagene på grunn av jeg var deprimert og hadde problemer med UDI at jeg og familier mine måte drar tilbake og til nå jeg har ikke fått svar om hvis vi skal forsatt bor her . Det var skummelt og jeg og hele familien var deprimert, vi hadde også økomiske problmer med penger og alt fordi moren min slutta og jobbe fordi hun var gravid og faren studere og han kan ikke jobbe og jeg fikk ikke stipend enda. Lærene har snakket med meg og de sa at jeg må ta vg2 tilbake fordi jeg har mye fravær og det kan jeg ikke fordi jeg vet at jeg er ikke så dårlig på skolen. Jeg elsker å kommer på skolen men denne år har vært trist for meg. Jeg vil ikke ta bg2 tilbake det skal gjør meg enda deprimert. Kan dere hjelpe meg ? Please

SVAR

Besvart 23.03.2019 11:26:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle