Hopp til hovedinnholdet

Trådde han over noen grenser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og noen venner var på vei hjem fra en convention. Vi stod på en busstasjon og drev og sang sanger og hadde det litt gøy. Pluttselig kommer det opp en gammel fyr (som jeg er ganske sikker på er alkoholiker eller rusmissbruker). Han legger armene sine over skulldrene på meg og en av de andre jentene som stod i gruppen. Alle reagerer ganske raskt og sterkt og går sammen og sier at det ikke var greit, mens jeg ble veldig usikker på situasjonen. Trådde han over noen grenser? Jeg klarte bare å synes synd på ham. Burde jeg ikke gjort det? Jeg syntes også det var ganske ekkelt, men klarte bare å tenke på at det sikkert var vi som gruppe som hadde gjort noe feil og galt. Takk for hjelpen!!!

SVAR

Besvart 28.03.2019 09:23:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle