Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det jævlig men klarer ikke å be om hjelp. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For å si det rett ut så har jeg det helt jævlig med meg selv. Jeg føler uansett hver gang noen spør meg «er det noe galt?» så har jeg så lyst til å si det men finner aldri ord og det ender med et falsk smil og «neida alt bra». Men alt er ikke bra ikke i det hele tatt. Jeg føler meg innestengt i meg selv liksom i tanken mine jeg vet ikke hva jeg tenker, og jeg tenker som oftest dårlige ting som for eksempel at jeg vil dø osv. Altså dette er selvfølgelig noe jeg ikke vil tenke på og disse tanke gjør meg våken om nettene og jeg klarer ikke å konsentrere meg i timene på skolen og vil bare forsvinne fra absolutt alt og alle så fort så over hodet mulig. Jeg føler alle ser på meg og tenker at det er noe galt/annerledes med meg på et vis når det egentlig ikke er det, for jeg vet jo det men disse tankene har jeg fremdeles uansett hva jeg gjør og ikke gjør. Det hjelper ikke hvem jeg prøver å snakke med dette om for jeg får det ikke frem uas ett hvor mye jeg prøver.

SVAR

Besvart 27.03.2019 22:54:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle