Hopp til hovedinnholdet

Voksen mamm som stadig setter seg ved siden av meg på bussen. Ubehagelig !

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Går på VG1 og nå i det siste er det alltid en mann (rundt 50+,ikke fra Norge) som sitter seg med meg på bussen. Synes ikke det var noe rart i begynnelsen, men i det siste har det begynt å bli ubehagelig. Jeg ser at han leter etter meg når han går på bussen, og om det ikke er ledig ved siden av meg, snur han seg og ser på meg veldig ofte gjennom hele bussturen. I dag satt jeg med en annen, og når han jeg satt med skulle av, flyttet mannen seg bak til meg. Dette synes jeg var veldig rart. Jeg merket at han så på meg veldig ofte og plutselig spurte han meg «er du gift?». Da fikk jeg litt sjokk og bare svarte «nei». Jeg synes han er veldig ubehagelig, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 03.04.2019 17:55:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle