Hopp til hovedinnholdet

Sliter med selvskading og opplever vansker med å ha skilte foreldre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har havnet i en veldig vanskelig situasjon, jeg sliter med mange ting. Jeg vil egentlig bare vekk fra denne verden, jeg har tatt selvskading fordi jeg har hatt så vannskelig. Jeg krangler mye med en gutt som gjør så jeg ikke fukuserer sånn på trening. Når Jeg blir lei meg så blir jeg veldig sur. Og da gir jeg ekstra. Nå blir alle på laget mitt så sure på meg, fordi de forstår ikke min situasjon. Ikke engang min bestevenn. Samtidig som alt dette, så har jeg skilte foreldre. Jeg føler jeg lever i en koffert, så vil bo hos pappa. Men da er jeg redd for å skuffe mamma. Ingen forstår meg og jeg vil bar flykte vekk. Jeg har tenkt på å bytte lag en stund, men vil ikke at lagkameratene mine blir sure. Skoleprest er også noe jeg sliter med, jeg blir aldri forbød med meg selv. Jeg klarer ikke å snakke med noen om dette, så det er det bare å gi opp. Jeg håper dere har noen tips. For jeg vet at dette er noe soner veldig vannskelig for en 13 år gammel jente og bære inni seg hver eneste dag.

SVAR

Besvart 01.04.2019 18:21:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Flytting når foreldrene skiller seg

Skilsmisse kan skape en sårbar situasjon for foreldrene, men kanskje ennå mer for barna, særlig dersom én eller begge foreldre skal flytte.

Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle