Hopp til hovedinnholdet

Hvordan forklare at jeg mislikte hans oppførsel sist vi varsammen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For noen dager siden var jeg ute med venner og endte opp med å drikke alt for mye alkohol. Etter en stund tilsto en av mine platoniske venner (ikke like full) at han er interessert i meg og kyssa meg. På dette tidspunktet klarte jeg såvidt å sitte oppreist på egen hånd. I starten hadde jeg for så vidt ikke noe imot det, men etter hvert innså jeg at jeg ikke ville være i den situasjonen lenger. Han begynte å gjøre ting mot min vilje, som f.eks. å gripe tak i brystene mine eller å stryke med over skrittet. Jeg ba han om å stoppe flere ganger og dyttet han til og med vekk, men han sluttet ikke før jeg var hjemme, omtrent en time senere. Jeg har på ingen måte lyst til å anmelde han eller miste han som en venn, men jeg føler jeg bør si ifra at dette ikke er greit. Så mitt spørsmål er hvordan skal jeg gå fram?

SVAR

Besvart 03.04.2019 13:12:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle