Hopp til hovedinnholdet

Hva bør jeg gjøre etter at jeg ble presset til å suge en gutt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var på en ungdoms klubb for ikke så lenge siden og jeg var med noen gutter fra noen klasser oppover. De er stort sett veldig hyggelige, men kan være litt røffe når du kødder med de. Det hele startet med at alle tømte popcorn rundt hele gulvet å kastet på hverandre, så jeg vart jo med på det siden det så gøy ut. Det var store spader vi kunne bruke får å tømme på de andre, så jeg gjorde det. Men jeg tømte på feil person, så deretter vart jeg da dratt inn på do å måtte si unnskyld, han ville at jeg skulle si unnskyld på en helt annen måte som vanlige folk ville ha gjort. Han prøvde å presse meg ned på kne for at jeg skulle «suge» han men jeg sa fort nei. Etter det har han å jeg snakket å alt er fint nå, men vett egt ikke om jeg ska si det til foreldrene mine. Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 05.04.2019 11:57:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle