Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år. Jeg føler jeg må være perfekt og føler meg deppa hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en jente på snart 13. Har netopp begynt på en helt ny skole. Har alltid slitt med å passe inn å sånn. De siste månene har jeg følt litt press. Jeg må være perfekt, men d er jeg ikke. Jeg må ha en perfekt kropp, stemme og ansikt. Jeg føler meg deppa hele tiden. Jeg er jo ikke deprimert? Jeg har d jo kjempebra. Når vi skal framføre ting i klassen, gruer jeg meg. Jeg skjelver og får ikke helt til å puste. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av hendene mine. Jeg våkner midt på natta, får helt panikk fordi jeg er redd for å ikke få sove igjen. Imorgen skal vi ta vaksine, d er jo helt normalt å grue seg til d. Aner ikke om jeg har angst eller om d bare er vanlig. Versåsnill hjelp meg! D er mye Værre enn hva d hørest ut som. :()

SVAR

Besvart 06.04.2019 10:59:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle