Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å fjerne arr etter selvskading, hvordan kan jeg gjøre det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en gutt på 18 år. jeg har hatt en tøff periode med mye tanker og bekymringer og det endte opp med selvskading for 2/5 år siden, jeg kuttet meg selv på armene og lagde en H. jeg angrer veldig på det nå og vil fjerne den, den er dessverre veldig synlig og jeg tør rett og slett gå ut med t-skjorte for da vil jeg bli spurt og masse ting. jeg lurer på finnes det noen måte, medisin eller krem for å fjerne arr? ¨ en kompis sier jeg bør prøve laser! jeg ville spørre om det er lurt med laser? spør for å ikke angre igjen senere i livet! takk for svaret på for hånd:)

SVAR

Besvart 13.04.2019 02:43:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle