Hopp til hovedinnholdet

Mamma snoker i privatlivet mitt. Hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det e noe som plager meg skikkelig mye og jeg trenger råd. Min mamma driver å snoke i mine saker. Føler nesten at jeg har lite privatliv siden hun ser i mine dagbøker også finner hun masse ting som egentlig er veldig privat. Og hun plager meg og oppfører seg som en 3 åring. Hun pirker kjempe mye i livet mitt! Jeg trur hun er bare veldig beskymret for meg men hun trenger vel ikke å snoke i livet mitt vel! Hun vil at jeg skal bli venn med min gamle bestevenn. Men dette e jo mitt valg. Jeg bestemmer jo hvem jeg vil være venn med. Hun tar jo de meste valgene i livet mitt og hun hører ikke på meg engang,hun bare misforstår! Jeg har prøvd å snakke med henne men det fører bare til enda mer bekymring og kaos også får jeg veldig lite privatliv. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.04.2019 20:46:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene kreve å få vite passordene mine?

Vil foreldrene dine vite passordet ditt til for eksempel Snapchat eller Instagram? Se her om de har lov til det eller ikke.

 

Les mer
account_circle