Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at foreldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det normalt at foreldrene dine skriker til deg uten grunn og sier de er dritt lei deg. Og når de blir sure av en teit ting så tar de deg hardt i skinne så du får et stor blåmerke og du føler deg deprimert hele tiden men ikke viser det til noen. Og vis noen får vite det så får du helt angst, fordi jeg holder på med selvskading når jeg har det vanskeligst . Er det normalt jeg vil ille være her mer men vis jeg snakker om selvskading med mamma så sier hun bare det må du aldri gjøre det er bare teit, vis du gjør det så er det bare for oppmerksom het. Jeg vil ha hjelp men mamma Sier vis du skal til en psykolog så skal jeg ikke snakke om dem.

SVAR

Besvart 14.04.2019 10:23:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle