Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte lettkledtbilder med en yngre jente, hva gjør jeg nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Gutt 18. For noen dager siden (da var jeg 17) snakket jeg med en jente på snapchat som er født i 05. Vi drev å «flørtet» litt fram og tilbake og det jeg spurte om vi skulle kose oss. Hun sendte et lettkledd bilde av låret sitt. Jeg send et Nils av rumpa stikkende litt ut av bokseren og magen min. Det var det vi sendte. Så stoppet vi. Jeg skjønte da at jeg hadde gjort noe veldig dumt. I de neste dagene sluttet hun å svare og senere tenkte jeg at det var best om vi ikke pratet mer. Jeg fjerne henne som venn og ville ikke tenke mer på det. Men noen dager etter det la hun meg til igjen å spurte om mitt fulle navn.. og jeg er redd hun skal gå til noen å anmelde meg fordi det virket litt rart å plutselig spørre om det etter å ha ignorert meg i noen dager. Hva gjør jeg nå?

SVAR

Besvart 24.04.2019 11:26:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle