Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at min nye kjæreste får vite at jeg har sendt nudes før

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke hvliken tema dette skal gå under men jeg lurte på noe , jeg gjore noe dumt , i fjord i september så var det en gutt som jeg likte litt og jeg var veldig usikker på meg selv osv men jeg trodde han likte meg osv men da spurte han om nudes og jeg var så dum og gjore det på snap (er usikker om han var tatt bilde er ikke sikker ) men er redd hvis han sier/viser det til kjærsten min som jeg fikk nå , hva skal jeg gjøre ? Ps Kjærsten min bryr seg ikke noe om fortiden til en person men synes det vansklig å fortelle han og de rund meg ,inkludert helsesøster

SVAR

Besvart 28.04.2019 20:19:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle