Hopp til hovedinnholdet

I dag kom en lærer som truserøsket meg helt uten grunn. Er det lov?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. i dag på skolen så var det en lærer som truserøsket meg helt uten grunn. først tenkte jeg ikke noe over det men nå i etterkant synes jeg dette var en skikkelig ubehagelig opplevelse. vi hadde engelsk og jeg satt på en puff på biblioteket der jeg og gruppa mi satt og jobbet sammen. læreren kom inn for å sjekke om alt var greit med oss og da han gikk bak der jeg satt kjente jeg at han bare dro i trusa mi...jeg reagerte med et hyl, og så lo jeg bare. men egentlig syntes jeg det var veldig ubehagelig og "sketchy" at en lærer kunne gjøre noe sånt. når han gikk ut reagerte de andre på gruppa og lurte på hva faen det var som skjedde. Kan han bli straffet for det han gjorde eller bør jeg bare legge det bak meg og overse det?? Siden jeg ikke likte at han gjorde det men samtidig føles det ikke så ille som det kanskje høres ut som, han voldtok meg jo ikke, han bare dro i trusa mi. men likevel var dette veldig ubehagelig. Hva skal jeg gjøre med dette?

SVAR

Besvart 04.05.2019 09:09:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle