Hopp til hovedinnholdet

En ukjent gutt spurte etter nummeret mitt, er det trakassering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, her om dagen så gikk jeg en vanlig tur med musikk på øret. Jeg gikk forbi en gutt som jeg tror var eldre eller like gammel som meg, og som jeg ikke kjente i det hele tatt, så jeg bare gikk forbi ham, men like etterpå så kom han tilbake til meg og spurte om han kunne få nummeret mitt (han snakket engelsk), og jeg sa veldig tydelig nei, og da gikk han videre. Er det trakassering å spørre noen om sånt? Jeg ble veldig redd for å møte ham igjen, fordi jeg begynte å tenke på om han kom til å begynne å mase.

SVAR

Besvart 05.05.2019 19:02:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
account_circle